بهترین غذاهای اسلواکی

 

غذا‌هایی که در کشور اسلواکی امتحان خواهید کرد، هرگز از یادتان نمی‌رود و به یکی از بهترین تجربه‌های شما بدل خواهد شد.

توصیه می‌کنیم که آن ساندویچ و غذا‌های فست فودی زنجیره‌ای را کنار بگذارید و کمی هم به فکر سلامتی خود باشید. با خواندن این نوشتار با غذاهایی سالمی آشنا می‌شوید که برترین خوارک‌های اسلواکی به شمار می‌روند. این غذاها علاوه بر طعم دلچسب، برای بدنتان هم مفید خواهد بود.پیسکاویسا | Pljeskavica
پیسکاویسا (گوشت کبابی) یک غذا از نواحی جنوبی اسلواکی است که هم اکنون در کشورهایی نظیر بوسنی، صربستان، کرواسی، اسلوونی و مقدونیه سرو می‌شود. به دلیل استفاده از گوشت قرمز در طبخ این غذا شاید خوردن آن برای بعضی از افراد چندان ساده نباشد اما هنگامی که شروع به خوردن آن کنید، دیگر نمی‌توانید از پای میز غذا بلند شوید. پیسکاویسا به راحتی نظر طرفداران غذاهای سنگین کبابی را به خود جلب می‌کند.
پاسترمایلیا | Pastrmajlija
پاسترمایلیا یک نوع نان مقدونی است که با خمیر و گوشت پخته می‌شود. این نان معمولاً به شکل تخم مرغی پخته می‌شود و با تکه‌هایی از گوشت تزیین می‌گردد. نام این نان از کلمه پاستارما (pastrma) به معنی گوشت ادویه زده و خشک شده گوسفند است.

تاراتور | Tarator
تاراتور یک غذای سنتی بالکانی است که از معده شما در مقابل غذاهای سنگین محافظت می‌کند. این سوپ سرد (یا سالاد مایع) ترکیبی از ماست، خیار، سیر، روغن سبزیجات، آب و گردو است که به صورت سرد و یا حتی با یخ در فصل تابستان در کشور بلغارستان و جمهوری مقدونیه سرو می‌شود. گاهی ساکنین محلی در تهیه این غذا به جای ماست از سرکه و آب، به جای خیار از کاهو و هویج و به جای گردو از نان استفاده می‌کنند.

برینزووِه هالوشکی | Bryndzové halušky
برینزووه هالوشکی یکی از غذاهای ملی اسلواکی است که در کشورهای جمهوری چک و لهستان هم طبخ می‌شود. این غذای سالم ترکیبی از هالوسکی (تکه‌های آب پز‌ شده‌ی خمیر سیب زمینی) و بریندزا (نوعی پنیر نرم گوسفنی) است که با تکه‌های دودی و نمک سود شده‌ی گوشت تزیین می‌شود.

سارما | Sarma
سارما غذایی تهیه شده از برگ‌های چغندر، انگور و کلم است که به دور گوشت و یا حبوبات و آجیل خرد شده پیچیده می‌شود. این غذا در مناطق زیادی، از کشورهای امپراتوری پیشین عثمانی گرفته تا بخشی از بالکان و نواحی اروپای مرکزی سرو می‌شود. سارما در بین ساکنین اسلواکی بسیار محبوب است و اگرچه ظاهر بسیار خاصی ندارد، ناهار بسیار دلچسبی را برای شما به ارمغان می‌آورد. این غذا عمدتاً با شروع فصل زمستان تهیه می‌شود.

پاسزتکیک سزچنیسکی | Pasztecik szczeciٌski
پاسزتکیک یک غذای خاص لهستانی است که شهرت زیادی دارد. این غذا در واقع خمیر پر شده از گوشت و سبزیجات است که به صورت ماشینی سرخ می‌شود و در رستوران‌های مختلف سرو می‌گردد؛ اگرچه که نوعی از این غذا نیز وجود دارد که به صورت خانگی به روشی متفاوت تهیه می‌شود. پاسزتکیک‌‌ شهرت زیادی در زمان حکومت مردم‌گرای لهستان داشت و هم اکنون نیز طرفداران زیادی در این کشور دارد، تاحدی که به یک رویداد تاریخی تبدیل شده است.

کندل | Knedle
کندل نوعی پودینگ پرشده از میوه است که به راحتی کنترل اشتهایتان را از شما می‌گیرد. این غذا به صورت لایه‌ای از خمیر سیب زمینی که با ذرات میوه پر می‌شود، تهیه می‌گردد. کندل اغلب در کشورهایی نظیر‌ چک، اسلواکى، لهستان، ‌ اسلوونی، کروواسی، بوسنی و صربستان به عنوان یک ناهار شیرین صرف می‌شود. این غذای خوشمزه به پیروگی شبیه است اما با این تفاوت که آب پز می‌‌شود.
سالو | Salo
سالو یک غذای بسیار خوشمزه و سنتی از طرف کشورهای اروپای شرقی است که از تکه‌های چربی بدون پوست و پخته شده گوشت تهیه می‌شود. سالو با این نام در کشورهایی مثل بلاروس، روسیه و اوکراین پخته می‌شود ولی می‌توانید در سایر کشورهای منطقه نیز آن را با نام دیگری پیدا کنید. سالو در کشورهای اروپای شرقی با فلفل قرمز و سایر ادویه‌ها و در اروپای جنوبی به صورت دودی طبخ می‌شود.
پرکمورسکا جیبانیکا | Prekmurska gibanica
جیبانیکا یک نوع کیک لایه‌ای است که مزه بسیار خوبی دارد و به راحتی توجه شما را به خود جلب می‌کند. این کیک از دانه‌های خشخاش، سیب، کشمش و تکه‌های گردو تهیه می‌شود که با مواد خوراکی پخته شده ترکیب شده‌اند. این غذا در منطقه پرکمورج یک غذای سنتی محسوب می‌شود اما در کشور اسلوونی هم جا و مقام ارزشمندی دارد. پرکمورسکا یک غذای شیرین و نشان دهنده‌ی فرهنگ کشاورزی مناطق مختلف است که نامش از یک عبارت گویشی (güba) به معنی تا زدن گرفته شده است.

 

بلیط قطار      خرید بلیط قطار      قیمت بلیط قطار