غذاهای خیابانی در بارسلون

 

غذای خیابانی در بارسلون اهمیت و اعتبار خودش را دارد و روز به روز بیشتر رشد می‌کند.

در ادامه با بهترین دکه‌هایی که غذای خیابانی در این شهر می‌فروشند، بیشتر آشنا خواهید شد. علاقه عجیب مردم بارسلون به غذای خیابانی هرگز از بین نمی‌رود. «ایت استریت» (EatStreet)، «آل دوز» (All Those) و «پالو آلتو» (Palo Alto) پرچم داران این زمینه بوده و علاقه رو به رشد شهر را منعکس می‌کنند. در این راهنما برخی از بهترین فروشندگان غذای خیابانی در بارسلون را به شما معرفی خواهیم کرد.

ال مکس
«ال مکس» (EL MEX) در عرصه غذای خیابانی بارسلون نامی شناخته شده بوده و حاصل تلاش‌های دو آشپز بارسلونی است که شرکت «لا کوسینا پالپیتا» (La Cocina Palpita) را اداره می‌کنند. غذاهای ال مکس از آشپزی آمریکای جنوبی الهام گرفته شده و گزینه‌هایی شامل «تاکو» (taco)، «ناچو» (nacho) و «کِسادیا» (quesadilla) را به مشتریان پیشنهاد می‌کند. هر چند در برخی مواقع می‌توانید منویی اروپایی‌تر هم ببینید و برای مثال از میراث فرانسوی آشپز آن چیزی مانند کُنفیت اردک یا خرچنگ فرانسوی بخورید. هر چیزی که برای خوردن انتخاب می‌کنید، حس و حالی جذاب داشته و جزئیات ویژه‌ای دارد که آن را از باقی فروشندگان متمایز می‌کند.

روف تاپ اسموک هاوس
سرنخ این فروشنده را می‌توانید از نامش دریافت کنید. «روف تاپ اسموک هاوس» (Rooftop Smokehouse) دو سلیقه اخیر غذایی شهر را پوشش داده است و غذای خیابانی خلاقانه با طعم متمایز دودی را به مشتریان پیشنهاد می‌کند. در غذاها حس و حالی از بریتانیای مدرن و حتی اسکاندیناوی را می‌توانید لمس کنید که آن را متمایز می‌کنند. در میان گزینه‌های غذا چیزهای لذیذی مانند سینه اردک، اختاپوس یا پاسترامی را می‌بینید که همگی به دقت دودی شده‌اند و معمولاً کنار ترشیجات خانگی و چیزهایی از این دست آماده می‌شوند.

کاراوان مید
«کاراوان مید» (Caravan Made) در آماده کردن ساندویچ‌های مختلف تخصص داشته و باید حتماً حین تجربه غذای خیابانی بارسلون امتحانش کنید. غذاها بسته به فصل تغییر می‌کنند اما گزینه‌های کلاسیک در هر زمان سال آماده هستند. دو نفری که پشت این پروژه مستقل فعالیت می‌کنند به کمک کاروان نمادینشان توانسته‌اند در عرصه غذای خیابانی برای خود جایگاه خوبی به دست آورند.

چیووس
شاید «چیووس» (Chivuo’s) بیشتر به خاطر شعبه‌اش در «گراسیا» (Gràcia) و همچنین جدیدترین شعبه‌اش در «راوال» (Raval) شناخته شده باشد اما به‌ هرحال این برند ریشه‌های محکمی در عرصه غذای خیابانی دوانده و در رویدادهای غذای خیابانی شهر هم حضور پر رنگش را می‌توانید ببینید. در اینجا می‌توانید از برگرهای خانگی آرام‌پز با بهترین مواد اولیه لذت ببرید. مطمئن باشید که تجربه لذیذی انتظارتان را می‌کشد.

بان می
کسانی که پیشاپیش با غذای خیابانی اصیل ویتنامی آشنا هستند، می‌دانند که با اسم «بان می» (Bánh Mì) چه چیزی نصیبشان می‌شود. این ساندویچ معروف که در باگت‌های فرانسوی سرو می‌شود، پر از عطر و طعم بوده و حسابی شما را سیر می‌کند. در این ساندویچ گوشت را به همراه ترشی، پیازچه و گشنیز داخل نان می‌گذارند و میزان تندی آن را با سس تند «سریراچا» (sriracha) به خودتان می‌سپارند.

 

بلیط اتوبوس     قیمت بلیط اتوبوس     خرید بلیط اتوبوس     رزرو بلیط اتوبوس