چوروس از خوراکی‌های شیرین محبوب اسپانیا به شمار می‌رود که اغلب در میان غذاهای خیابانی هم به چشم می‌خورد.


«چوروس» (Churros) یکی از بهترین خوراکی‌های شیرین اسپانیا و یک اسنک محبوب برای اواسط صبح است. می‌توانید آن را در میان خوراکی فستیوال‌ها یا تنقلات گرم روزهای سرد زمستانی هم ببینید. چوروس از خمیر دراز و باریک سرخ شده‌ای درست می‌شود که رج‌های مشخصی دارد. آن‌ها از داخل نرم و اسفنجی و از بیرون ترد هستند. بهترین حالت صرف چوروس به صورت گرم و تازه است و اغلب آن‌ را در شکلات داغ غلیظ فرو می‌برند. شکلات داغ در اسپانیا شبیه به آن نوشیدنی گرم معمولی نیست که خورده‌اید و باید آن را با قاشق خورد. در ادامه این راهنما بهترین نقاطی که در شهر مادرید چوروس شکلاتی درست می‌کنند را معرفی کرده‌ایم.
چوکولاتریا سن خینس
معروف‌ترین جا در مادرید برای خوردن چوروس، در یک خیابان فرعی واقع شده است که از «میدان پلازا مایور» فاصله زیادی ندارد. میزها در کوچه باریک و در داخل کافه «چوکولاتریا سن خینِس» (Chocolatería San Ginés) چیده شده‌اند. قدمت این مکان به سال ۱۸۹۴ باز می‌گردد و یادآور یک کافه قرن نوزدهمی با میزهای مرمری سفید، چراغ‌های قدیمی و دیوارهای آینه‌ای است. این چوکولاتریا اغلب شلوغ بوده و حتی گاهی جلوی آن صف می‌بندند، اما چوروس‌های ترد و شکلات داغ غلیظی در نهایت نصیبتان خواهد شد ارزشش را دارد.


 چوکولاتریا بلور
«بَلور» (Valor) از محبوب‌ترین برندهای شکلات است که با «کدبری» (Cadbury) در انگلیس برابری می‌کند؛ پس به هیچ عنوان از سر زدن به اینجا پشیمان نخواهید شد. در واقع این برند کافه‌هایی در نقاط گوناگون شهر داشته و می‌توانید یکی از آن‌ها را در نزدیکی جایی که هستید پیدا کنید. اگر پشت پیشخوان بنشینید، می‌توانید آماده شدن این خوراکی خوشمزه را تماشا کنید یا حتی با تماشای عبور و مرور مردم سرگرم شوید. در شکلات فروشی این کافه می‌توانید آبنبات‌های دست‌ساز هم بخرید.
چورریا سیگلو ۱۹
«چورِریا سیگلو ۱۹» (Churrería Siglo XIX) یک کافه مدرن و درخشان است که از قرن نوزدهم فعالیت خود را آغاز کرد و سه نسل از یک خانواده طی این سال‌ها آن را اداره کرده‌اند. کارکنان علاوه بر تخصصی که در تهیه چوروس و «پورراس» (porras)، یا همان چوروس‌های اسفنجی و بزرگ‌تر دارند، شیرینی‌های گوناگون دیگر، آب پرتقال تازه و قهوه هم ارائه می‌کنند که همگی در کنار هم یک صبحانه عالی را تشکیل می‌دهند.


لوس آرتسانوس ۱۹۰۲
«لوس آرتسانوس» (Los Artesanos) یک کافه خانوادگی است که از سال ۱۹۰۲ پر قدرت فعالیت کرده و یک پنجره بزرگ دارد که می‌توانید از آن به تماشای هنرمندانی بنشینید که درحال آماده کردن چوروس‌های خوشمزه هستند و آن‌ها را داخل روغن داغ می‌ریزند. اینجا از سان خینس و والور کوچک‌تر و اغلب خلوت‌تر است و شانس آنکه میزی خالی پیدا کنید کم نیست. می‌توانید شکلات شیری یا شکلات تلخ را برای همراهی با چوروس خود انتخاب کنید که در اسپانیا خیلی معمول نخواهد بود.
لا آنتیگوآ چورریا
«لا آنتیگوآ چورریا» (La Antigua Churrería) از سال ۱۹۱۳ فعالیت کرده و اکنون دو شعبه در مادرید دارد که چوروس‌های اشکی شکل و پوراس‌های بزرگ‌تر را ارائه می‌کنند. داخل کافه با دکوری زیبا و عکس‌هایی قدیمی روی دیوار حال و هوای دلپذیری دارد. علاوه بر چوروس می‌توانید از بستنی‌ها و چوروس‌های کرم‌دار، شکلات یا شربت شیر کاراملی نیز امتحان کنید.


بلیط قطار

خرید بلیط قطار

قیمت بلیط قطار

برای بازدید از سایت بوکینگ پرشیا بر روی کلمه "اینجا" کلیک کنید