آیا پر ادویه‌ترین و تند‌ترین غذاهای تایلندی را می‌شناسید؟

در صورتی که عازم این کشور هستید، حتماً راهنمای ما را دنبال کنید.
آشپزی تایلندی در میان خوشمزه‌ترین و متنوع‌ترین آشپزی‌های جهان جا داشته و ترکیب‌های استادانه‌ای از ادویه‌جات و مواد اولیه را به کار می‌گیرد تا غذاهایی لذیذ، خوش عطر و اغلب تند را آماده کند. اگر به زبان تایلندی تسلط نداشته باشید، سفارش غذا در بازارهای شبانه می‌تواند نوعی ریسک باشد زیرا دقیقاً نمی‌دانید چه چیزی را سفارش می‌دهید و ممکن است دهانتان را به آتش بکشد. برای اینکه این قضیه را برایتان آسان کنیم، در ادامه شما را با فهرست برخی از تند‌ترین غذاهای تایلندی آشنا خواهیم کرد تا انتخاب آگاهانه‌تری داشته باشید. پاد پاریک
اولین موردی که به شما معرفی خواهیم کرد، «پاد پاریک» (Pad Parik) غذایی تند با بیشترین میزان فلفل است. برش‌های گوشت گوساله، مرغ یا ماهی را در کنار فلفل، پیاز، سیر و ریحان می‌پزند و نتیجه آن یک غذای آتشین است که می‌تواند شما را به عرق ریختن وا داشته و مجبورتان کند برای کمرنگ کردن تندی به سراغ برنج بیشتر بروید. برای آن‌هایی که طاقت این‌همه حرارت را دارند، این غذا بسیار لذیذ است اما اگر کمی نگران شده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم  را موقع سفارش بخواهید تندی آن را کاهش بدهند.
خائو پاد نام پریک ناروک
«خائو پاد نام پریک ناروک» (Khao Pad Nam Prik Narok) که به برنج سرخ شده با سس فلفلی از جهنم ترجمه می‌شود، علیرغم نام ترسناکی که دارد، به لحاظ تندی در رتبه اول قرار نمی‌گیرد. فلفل‌های تند خشک شده زیر آفتاب را به همراه سیر، قند خرما، خمیر میگو و تکه‌های ماهی در هاون می‌کوبند و سپس آن را به همراه برنج سرخ می‌کنند. اگر چه برنج کمی از طعم تند و قوی غذاهای تایلندی می‌کاهد، اما در اینجا هیچ راه فراری ندارید زیرا برنج را با یک سس فلفل جهنمی می‌پوشانند. اگر معده‌تان تحمل چنین میزانی از تندی را دارد، طعم آن فوق‌العاده است اما متأسفانه اکثر بازدیدکنندگان با مشکل مواجه می‌شوند.


پاد کا پرائو
شاید برخی از ورژن‌های مختلف «پاد کا پرائو» (Pad Ka Prao) که برای خارجی‌ها طراحی شده‌اند، به نظر خیلی تند نباشند اما وقتی آن را طبق دستور اصلی بپزند، بسیار تند و آتشین خواهد شد. اغلب این غذا را با ماهی یا مرغ درست می‌کنند و عطر ریحان و حرارت آتشین فلفل‌ها از آن ترکیبی به غایت خوشمزه ولی بسیار تند می‌سازند. پاد کا پرائو یکی از غذاهای محبوب و مورد علاقه تایلندی است و اگر شجاعت سفارش آن را دارید، نمونه اصیل و تندش را امتحان کنید.غذاهای تند تایلند
توم یوم کونگ
«توم یوم کونگ» (Tom Yum Kung) سوپ محبوب تایلندی بوده و به لطف فلفل سرخ شده و سس فلفلش که برای پایه سوپ استفاده می‌شوند، در رده هشتمین غذای تند قرار گرفته است. این سوپ معطر برای کسانی که قلب ضعیفی دارند ساخته نشده و رنگ آتشین آن هشداری در رابطه با میزان تندی‌اش بوده و گرمایش تمام بدنتان را در بر خواهد گرفت. شاید سوپ مرغ برای زمان سرماخوردگی گزینه مناسب‌تری باشد اما اگر دنبال یک سوپ آتشین بودید باید حتماً توم یوم کونگ را امتحان کنید تا از شر آنفلوانزا راحت شوید. مطمئن باشید که شما را از تخت بیرون خواهد کشید!غذاهای تند تایلند
لاب
در غرب، سالادها معمولاً بی‌مزه هستند و به طور قطع تند نیستند! اما در تایلند اوضاع از قرار دیگری بوده و «لاب» (Laab) یکی از دو سالاد معروف تایلندی‌ است که توانسته در این فهرست قرار بگیرد. این غذای محبوب از برنج کوبیده شده به همراه ترکیبی از مرغ و گوشت به همراه فلفل و پیاز درست می‌شود. شاید اولین لقمه‌هایتان قابل قبول باشند اما در نهایت طعم تند به حدی فراتر از تحمل خواهد رسید و در نهایت به جایگاه آن در این فهرست پی خواهید برد.
توم کلونگ پلا گروب
یکی دیگر از سوپ‌های تند و باورنکردنی تایلند، «توم کلونگ پلا گروب» (tom klong pla grob) است. شاید این غذا به نظر بی‌گناه باشد زیرا ظاهری شفاف و تیره دارد اما مطمئن باشید که اینطور نیست! این سوپ ترش و تند از ماهی و فلفل خشک شده درست می‌شود. اگر چه بسیاری از مردم تایلند اعتقاد دارند که این غذا دلپذیر و خوشمزه است، اما در و واقع مردم کشورهای دیگر آن را غیر قابل تحمل می‌دانند.غذاهای تند تایلند
گنگ سوم
حتی اگر «گنگ سوم» (gaeng som) را نمی‌بینید، مطمئناً عطرش را حس می‌کنید. این کاری نارنجی رنگِ شوم که از جنوب تایلند می‌آید، عطر تند متمایزی داشته و حتی موهای داخل بینی‌تان را هم می‌سوزاند. این کاری رقیق که به سوپ شباهت دارد، تندی‌اش را از فلفل‌های کوچک و خمیر میگو می‌گیرد و ترشی آن به خاطر تاماریند است که رنگ غذا هم به آن برمی‌گردد. این غذا که اغلب دارای ماهی یا میگو می‌باشد، به همراه برنج سفید سرو می‌شود اما مراقب باشید زیرا طبیعت رقیق این کاری می‌تواند خیلی سریع برنجتان را تند کرده و هیچ راه فراری برایتان نگذارد.
سوم تام
«سوم تام» (Som Tam) یک سالاد پاپایای آتشین است که توانسته مدال برنز این فهرست را به خود اختصاص دهد. اگر چه بستگی به این دارد که آن را کجا سفارش دهید و چه کسی آن را برایتان آماده کند. این سالاد از پاپایای نرسیده به همراه نمک، آبلیمو، سس ماهی، شکر نارگیل و مقدار زیادی فلفل درست می‌شود. مردم بومی طوری این غذا را می‌خورند که انگار هیچ مزه خاصی ندارد اما بازدیدکنندگان بدون شک غرق در عرق و رنج می‌شوند.
گنگ کوا کلینگ
یکی دیگر از غذاهای ویژه جنوب تایلند، «کوا کلینگ» (Kua Kling)، یک کاری خشک است که طعم بسیار تندی دارد. آماده کردن آن از بسیاری غذاهای دیگر تایلندی آسان‌تر بوده و تنها از فلفل، علف لیمو، سیر، زردچوبه، نمک، خمیر میگو و گالانگال درست می‌شود که به گوشتی که در یک ماهیتابه در حال تنوری شدن‌ است اضافه خواهند شد. اغلب برای این غذا از گوشت ماهی، مرغ یا گوساله استفاده می‌کنند و در نهایت به همراه برنج آن را می‌خورند.
گنگ تای پلا
«گنگ تای پلا» (Gaeng Tai Pla) هم به جنوب تایلند تعلق داشته و اولین جایگاه غذاهای تند این کشور را به خود اختصاص می‌دهد. اگر قصد دارید این کاری را سفارش دهید، وقتی پیش خدمت از میزان تندی آن به شما می‌گوید اصلاً ناراحت نشوید! آن‌ها به فکر شما هستند و می‌دانند چه چیزی انتظارتان را می‌کشد. در این غذا هم مواد اولیه معمول تایلندی مانند فلفل خشک، گالانگال، زردچوبه و برگ کفیر را می‌توانید ببینید. بعد از سفارش این غذا باید دنبال مغازه‌ای برای خرید شیر و بستنی باشید تا کمی دهان آتش گرفته‌تان را آرام کند.


بلیط قطار

خرید بلیط قطار

قیمت بلیط قطار

برای بازدید از سایت بوکینگ پرشیا بر روی کلمه "اینجا" کلیک کنید