فیلادلفیا

فیلادلفیا شهری دیدنی در ایالت پنسیلوانیای آمریکا است که بیش از ۴۰ جاذبه گردشگری را در خود جای داده است و هرساله گردشگران بسیاری را به سوی خود می‌کشاند. با کجارو همراه باشید تا با جاذبه‌های فیلادلفیا چون زادگاه استقلال آمریکا، موزه‌های هنری و زیردریایی‌های منحصربه‌فرد آشنا شوید.

فیلادلفیا ششمین شهر پرجمعیت آمریکا محسوب می‌شود و اولین پایتخت آمریکا بوده است.

مرکز شهر کمتر از ۳۰ دقیقه از فرودگاه فاصله دارد و تنها حدود ۷ ساعت از انگلستان فاصله دارد و می‌توان با پرواز مستقیم با خطوط هوایی دلتا از انگلستان به فیلادلفیا رفت. فیلادلفیا نسبتا کوچک است؛ بدین معنا که می‌توانید هر جا که بخواهید پیاده بروید. در این مقاله می خواهیم شما را با اماکن دیدنی فیلادلفیا آشنا کنیم. در ادامه با ما همراه باشید.


پارک تاریخی ملی استقلال

قلب تاریخی فیلادلفیا، پارک ملی استقلال است. سالن استقلال جزو میراث جهانی یونسکو است و در سال ۱۷۵۳ ساخته شده است. در این محل بیانیه استقلال و قانون اساسی آمریکا مطرح و به بحث گذاشته شد و در اواخر قرن هجدهم میلادی به تصویب رسید. این مکان از جاذبه‌های برجسته فیلادلفیا محسوب می‌شود.

در عرض خیابان، درون برج استقلال، ناقوس آزادی قرار گرفته است. این ناقوس نخستین بار در ۸ جولای ۱۷۷۶ برای بزرگداشت اعلام عمومی استقلال آمریکا به صدا درآمد و از آن زمان به عنوان سمبل استقلال آمریکا نام گرفت.

در این پارک همچنین اولین ساختمان‌های بانک آمریکا و تالار نجاران دیده می‌شود. تالار نجاران از سال ۱۷۷۵ بنا شده است و مکان برگزاری اولین کنگره قاره‌ای مستعمره‌های متحد امریکای شمالی است. این بنا هنوز متعلق به شرکت نجاران شهر فیلادلفیا است. در این پارک می‌توانید موزه تعاملی مدرن را هم ببینید که مرکز ملی قانون اساسی است.

موزه ملی تاریخ یهودیان آمریکا

این موزه تنها موزه آمریکا است که به طور انحصاری به کاوش‌ها و تفاسیر یهودیان آمریکایی از تجربیات خود اختصاص داده شده است. این موزه‌ی ۴ طبقه، داستان‌های زیادی را در خود دارد، ماجرای اولین یهودی که در سال ۱۶۵۴ به دلیل آزار و اذیت پرتغالی‌ها از برزیل فرار کرده و به آمریکا آمده است، ماجراهای مهاجرت میلیون‌ها مهاجر از اروپا در قرن ۱۹ میلادی، داستان‌هایی در مورد جنگ جهانی دوم و پناهندگانی که از اروپای جنگ‌زده، خاورمیانه، کارائیب و اتحاد جماهیر شوروی به سوی آمریکا روانه شدند و بسیاری از ماجراهای شنیدنی دیگر.

در طبقه همکف داستان‌هایی در مورد افراد واقعی و اشیا آن‌ها می‌توانید بیابید، ازجمله اولین دوربین استیون اسپیلبرگ (Steven Spielberg) کارگردان و تهیه کننده امریکایی، پیانوی ایروینگ برلین (Irving Berlin) آهنگ‌ساز بزرگ و پیپ معروف ایون انیشتین (Even Einstein) فیزیک‌دان پرآوازه جهان.

موزه بندر استقلال

در نزدیکی موزه یهودیان موزه بندر استقلال در عرض رودخانه دلاور (Delaware River) واقع شده است. موزه‌ای در مورد تاریخ دریانوردی در فیلادلفیا که در بیرون آن دو کشتی بسیار با ارزش و دیدنی لنگر انداخته‌اند. یکی از آن‌ها رزم‌ناو متعلق به سال ۱۸۹۲ است که قدیمی‌ترین شناور جهان است. این شناور تنها کشتی نیروی دریایی است که از جنگ آمریکا و اسپانیا باقی مانده است و البته در سال ۱۹۲۱ از رده خارج شده و تبدیل به موزه‌ای دیدنی در آب گشته است.

شناور دیدنی دوم زیردریایی بکانا (Becuna) متعلق به سال ۱۹۴۴ است که آب‌های اقیانوس آرام را برای یافتن کشتی‌های ژاپنی در می‌نوردیده است و موفق به غرق ۳ کشتی ژاپنی در این آب‌ها شده است. پله‌هایی باریک در این زیردریایی شما را به اقامتگاه خدمه و اتاق موتور می‌رساند که بدون شک از رفتن به این مکان و سپری کردن اوقاتتان در زیر آب لذت خواهید برد.

موزه هنر فیلادلفیا

فیلادلفیا به داشتن مجموعه‌ای عالی از هنرهای متعدد مشهور است. موزه هنر (Museum of Art) این شهر، سومین موزه بزرگ آمریکا است. اگر فیلم راکی (Rocky) سال ۱۹۷۶، را دیده باشید، نمایی از این موزه و مجسمه‌ای در جلوی آن را باید به یاد آورید؛ هنگامی‌که سیلوستر استالون (Sylvester Stallone) از پله‌های این موزه بالا می‌رود.

داخل این موزه می‌توانید شاهکارهای دوره رزونانس، مجموعه‌ای عالی از امپرسیونیست فرانسوی و آثار پیکاسو (Picasso)، دوچامپ (Duchamp) و متیس (Matisse) را ببینید. امپرسیونیسم، شیوه‌ای هنری است که هنرمند با استفاده از لخته‌های رنگ‌ لرزش‌های نور خورشید را نشان می‌دهد و اصول رایج طراحی و پرسپکتیو را رعایت نمی‌کند. این گالری هنری آمریکایی، آثار نقاشی ظریفی از وینسلو هومر (Winslow Homer) و توماس ایاکینز (Thomas Eakins) را در خود نگاه داشته است. در نزدیکی این مکان، موزه دیگری به نام موزه رودین (Rodin Museum) هم وجود دارد که بزرگترین مجموعه از کارهای تندیس‌گری پاریس در بیرون از این شهر را در خود جای داده است.

بنیاد بارنز

بنیاد بارنز (Barnes Foundation) بین سال‌های ۱۹۱۲ و ۱۹۵۱ توسط آلبرت بارنز (Albert Barnes) که یک مهندس شیمی ثروتمند بود ساخته شد. این محل، مجموعه‌ای از نقاشی‌های مدرن، امپرسیونیست و پست امپرسیونیست است. در میان ۳۰۰۰ شاهکار هنری این مجموعه، آثاری از هنرمندان مشهور جهان وجود دارد ازجمله ۵۹ اثر از متیس، ۶۴ اثر از پیکاسو، ۱۶ اثر از مودیگلیانیز (Modiglianis) و ۷ اثر از ونگوک (Van Goghs). بارنز با کنار هم قرار دادن دوره‌های زمانی، نواحی جغرافیایی و سبک‌ها مجموعه‌ای به مساحت چند مترمربع خلق کرده است که با تماشای آن می‌توانید به یک بینش هنری دست یابید.

نقاشی‌های دیواری

تماشای آثار هنری در هوای آزاد ایده‌ی بسیار جالبی می‌تواند باشد. فیلادلفیا پایتخت نقاشی‌های دیواری در جهان محسوب می‌شود؛ به‌طوری‌که بیش از ۴۰۰۰ نقاشی دیواری در آن دیده می‌شود. این آثار هنری در طول ۳۰ سال کشیده شده‌اند و البته این رقم همچنان در حال افزایش است. پیشنهاد می‌کنیم در یکی از تورهای پیاده‌روی بازدید از نقاشی‌های دیواری فیلادلفیا عضو شوید و با صرف تنها ۲ ساعت از وقت خود اطلاعات جالبی کسب کنید؛ اطلاعاتی در مورد داستان‌های مردم، مکان‌های مختلف و ریشه‌ی هریک از این نقاشی‌های دیواری.

بازار ترمینال

بازار ترمینال که قدیمی‌ترین بازار کشاورزان در آمریکا است، از سال ۱۸۹۲ فعالیت بی‌وقه خود را آغاز کرده‌ است. در این محل بیش از ۸۰ تاجر مشغول به فعالیت هستند. در این بازار می‌توانید محصولات تازه، انواع گوشت و غذاهای دریایی متنوع و خوشمزه را خریداری کنید. اما جاذبه اصلی این بازار وجود انواع مختلف غذاهای بین‌المللی و محلی در آن است که هر گردشگری را به سوی خود می‌کشاند. در این بازار می‌توانید کالاهای ویژه پنسیلوانیایی-هلندی را خریداری کنید. علاوه‌بر کالاهای مکزیکی کالاهای تایلندی، آلمانی و چینی هم پیشنهادهای خوبی هستند.

اگر هم فقط به قصد خوردن صبحانه به این محل رفتید، ۵ مغازه نانوایی و شیرینی‌پزی در این بازار وجود دارد که قطعا از خرید از آن‌ها لذت خواهید برد.

کنیسه فرانک لیورد رایت

بث شلوم (Beth Sholom) در نواحی اطراف شهر فیلادلفیا در پارک الکینز (Elkins Park) واقع شده است. این کنیسه (پرستشگاه یهودیان) تنها کنیسه طراحی شده توسط فرانک لیورد رایت (Frank Lloyd Wright)، معمار و طراح داخلی معروف آمریکایی است که بیش از ۱۰۰۰ بنا را طراحی کرده است. این مکان مقدس در سال ۱۹۵۹ به بهره‌برداری رسیده است. شکل ظاهری این بنا که به صورت برج هرمی با جداره‌های شیشه‌ای است تداعی کننده خیمه و کوهی است که حس تقدس جمعی را منتقل می‌سازد. در داخل این برج شیشه‌ای هرمی مملو از نور طبیعی حاصل از صفحه‌هایی از جنس پلکسی گلاس رنگی است. این صفحه‌ها در کنار هم شبیه بادبادکی ۳ بعدی هستند که فرانک رایت آن ها را «سبد نور» نامیده است.